Eşcinsel Erkekler için Güvenlik İpuçları

Eşcinsel Erkekler için Güvenlik İpuçları

Güvenliğinizle ilgilenmek, tarihlendirme heyecanına katıldığınızda düşünmek istediğiniz son şeydir. Tehlikeli bir randevu durumuna girme şansınız düşük olsa da, yine de kendinize dikkat etmeniz ve arkadaşlık dünyasının sunduğu potansiyel olarak güvenli olmayan senaryolar için korunmanızı ve hazır olmanızı sağlamanız gerekir.

işte güvenliğiniz için size 5 ipucu

1. Halka açık yerlerde tanışın.

Her zaman halka açık bir yerde diğer insanlarla tanışın, böylece onları biraz tanıyabilir ve serbest bıraktıkları enerjiyi öğrenebilirsiniz.

Sıradan bir ilişki için biriyle tanışsanız bile, kırmızı bayrakların görünmemesini sağlamak için birkaç dakika önce halka açık bir yerde buluşmak iyi bir fikirdir.

2. Birisinin nerede olduğunuzu bildiğinden emin olun.

Yukarıdaki tavsiyeyi görmezden gelir veya halka açık bir yabancıyla tanışır ve onlarla birlikte özel bir yere gitmeye karar verirseniz, bir arkadaşınızın nerede olacağınızı ve kiminle olacağınızı bildiğinden emin olun.

Bir tür ruh hali katili olduğunu biliyorum, ancak tanıştığınız adamlardan bazı tanımlayıcı bilgiler alın ve sahip olduklarınızı güvendiğiniz bir arkadaşınıza gönderin.

3. Kamu seks yerlerinde iken farkında olun.

Anonim karşılaşmalar arayan çoğu modern erkek, diğer erkeklerle bağlantı kurmak için telefon uygulamalarını ve gay sohbet web sitelerini kullanmayı tercih ettiğinden, genel s seyir yerleri eskiden olduğu kadar popüler değil.

Ancak, bu konumlar hala mevcuttur. Eğer birini kullanmak istiyorsan, aklını tutmalısın. Bu yerlerin çoğu, güvende olduğunuz sürece (koruma kullandığınız sürece) kesinlikle güvenlidir, ancak yine de güvendiğiniz birinin nereye gittiğinizi bilmesinde yarar var.

4. Daima koruma kullanın.

Bu basit bir güvenlik kuralıdır, ancak anın sıcağında unutmak kolaydır. En büyük tehlike soyulmanız, kaçırılmanız veya rehin tutulmanız olabilir.

Cinsel ilişki esnasında, her zaman prezervatif kullanın

5. Bir ilişkiye girmeyin.

Bu son ipucu, duygusal güvenlikle fiziksel güvenlikten daha fazla ilgilidir.

İlk buluşmada bilmediğiniz bir yere gitmenizi teklif ediyorsa bir ilişkiye girmeyin, İki randevudan sonra sizin için mükemmelse, altı ay sonra yine de sizin için mükemmeldir. Bu, birini hayatınızın önemli bir parçası yapmaya karar vermek için makul bir süredir.